JORDENS ALLA HÖRN OCH KANTER

- En resa som börjat med pass, pengar och piljett

TUPPLURARNA

Kategori: GHANA

Hola peeps. 


I överslafen till vänster om mig ligger Linda och sover gott. Vi har tagit siesta nämligen, som att vi lever något extremt jobbigt och utmattande liv här nere. Nja, vi låter bara inga chanser till tupplurer passera, utan skyller lite fint på värmen eller dylikt. You have to be smart, som man säger. 

Morgonens planeringsmöte resulterade i två nya boenden på g, och ett tredje som vi fortfarande jobbar på. Imorgon tackar vi för tiden i Accra och tar bussen snett uppåt i landet, mot gränsen till Togo. Där väntar Wli och vattenfallet på oss, lite vandring och sånt där annat skoj som genererar tupplurstillfällen. Vi är taggade till tusen! 

Lite bilder från bland annat gårdagens middag- Gordon Ramsey 2.0 om vi får säga det själva. Lite herr kuvert blandat med lök, tomater, lite kryddor och mer tomat. Supergott! Vi bju även på ett foto av våra brännor, det gjorde vi bra tycker vi. Fint när man ser exakt hur klädern suttit. 

KOMMENTARER:

  • Lena säger:
    2017-10-05 | 18:41:04

    Kul att följa er. Får se hur bra uppkoppling ni kommer ha framöver. Ni är alltid lika blanka och fina på alla bilder 😘😘☀️😵

    Svar: Kul att du följer med längs vägen! 😁 ja, haha. Är det inte solen i sig så är det solkräm eller myggmedel som smälter... alltid är det något 😜
    Frida Johansson

Kommentera inlägget här: