JORDENS ALLA HÖRN OCH KANTER

- En resa som börjat med pass, pengar och piljett

NEXT UP - BANGKOK

Kategori: BURMA

Nu sitter vi incheckade och väntar på att få stiga ombord på planet till Thailand. Vi lämnar Burma med blandade känslor, landet har i min mening steppat upp senaste veckan. Mandalay fann jag en charm i, trots att det var en storstad. Utflykten runt om staden var fantastisk, vad vi fick se och uppleva! Inle Lake var en favorit, fruktansvärt mysig stad med trevliga utflykter alla dagar. Yangon, hm. Vi avklarade staden snabbt, och jag fick aldrig någon riktig känsla av de trånga gatorna och många människorna. En väldigt sliten stad överlag, samtidigt som vi förvånades över vilka förändringar på byggnader och struktur som skedde inom loppet av några 10-tals meter. Ngwe Saung blev ytterligare en favorit, förmodligen för att boendet var superm och stranden ett stenkast bort.

De knappa två veckorna i Burma har kostat mer än vi tänkt oss, samtidigt som vi ganska snabbt lärde oss prioritera och spara in på kostnader. Därmed lämnar vi i fas med vår budget, och hoppas att Vietnam är billigare än tänkt (eller lika billigt som vi läst) så vi kan få några kronor över för att lyxa till någon utflykt. 

Kommande dygn i Bangkok står jag utan internet, eftersom vi endast har en dag blir fokus att utforska. Vi hörs nästa gång i Vietnam! Stay tuned peeps. 
(null)

KOMMENTARER:

 • Mormor säger:
  2018-04-02 | 10:50:51

  Tack för givande intressanta fakta om Burma!👍Lycka till i Vietnam!😀 Ser fram emot rapporter och bilder😍

 • Mormor säger:
  2018-04-02 | 10:50:56

  Tack för givande intressanta fakta om Burma!👍Lycka till i Vietnam!😀 Ser fram emot rapporter och bilder😍

 • Lena säger:
  2018-04-02 | 14:26:15

  Hoppas att ni hann se något av Bangkok på bara ett dygn. Ser fram info från Vietnam.

Kommentera inlägget här: