JORDENS ALLA HÖRN OCH KANTER

- En resa som börjat med pass, pengar och piljett

NYA PLANER, MOT NORDLIGARE BREDDGRADER

Kategori: VIETNAM

Vi anlände som vi skulle, ett fräscht hostel som låg i en gränd. Funkar alldeles utmärkt konstaterade vi och gick ut för en kvällspromenad. Ganska snabbt konstaterade vi att tisdag ska bjuda på regn, vad ska vi då hitta på? Jo, om vi istället åker upp till Hanoi och vidare ut till en ö, så skulle där finnas både strand, Halong Bay och solsken. Toppen, nu kör vi. Sagt och gjort, Frida fixade (som vanligt) avbokningen av andra natten gratis, katching, och nu återstår endast bussresan på dryga 1.5 dygn. 

Vi spenderade några timmar på stranden idag, tills vi insåg att vi återigen bränt oss. Vad håller vi på med egentligen?! Varenda gång vi lägger oss i solen bränner vi någon del av kroppen... orutinerat, trots solskyddsfaktor... suck. 

Därefter tog vi en sväng till en marknad vi hittade igår kväll, som vi dock inte lyckades hitta idag. Marknader finns det dock överskott av här i Vietnam, så väskorna är fulla med diverse krims krams nu. Vi har även hunnit inhandla allt snacks som behövs för bussen, haha det är kakor i lass, Cola, godis och bröd. Man kan tro att vi ska ut på vandring i vildmarken en vecka eller två. Hey ho lets go 🚎

(null)

Ett stopp för pannkakor var givet, supergott dessutom

(null)

Strandpromenad under kvällen

Ut på tur- aldrig sur

KOMMENTARER:

  • Lena säger:
    2018-04-10 | 06:03:54

    Är allt ätbart grönt?! 😵

    Svar: Vi äter endast vegetariskt den här resan, så ja det skulle man kunna säga 🙈
    Frida Johansson

Kommentera inlägget här: