JORDENS ALLA HÖRN OCH KANTER

- En resa som börjat med pass, pengar och piljett

LAN HA BAY

Kategori: VIETNAM

Hela dagen hängde vi på Lan Ha Bay, en del av Halong Bay men en annan "province". Vi började med en timme på båten, sicken fantastisk miljö att glida omkring i(!!!) innan vi hoppade i en kajak och paddlade ett tag. Vi paddlade in bland grottor och laguner, väldigt fridfullt men dyngsurt. Tur kameran är vattentät! 

Därefter var det lunch på båten, lite allt möjligt smått och gott- ris, fisk, musslor, tofu, Vårrullar och potatis. Mumma. Därefter åkte vi en sväng innan det var dags för bad- Emmie hoppade i medan jag tog en tupplur på soldäcket. Tyvärr hade vi halvtaskigt väder, gråmulet hela dagen... 

Näst sista stoppet var Monkey Island, där vi skulle dra en hike upp till toppen. Det var la sådär, tog ungefär 10 minuter upp men utsikten var fantastisk! Wow vilket område vi befann oss i hela dagen, kan inte säga det tillräckligt många gånger! 

Sista stoppet var en flytande by, där vi kikade lite på fiskarna och husen, innan vi åkte till land och sedan tillbaka till hotellet. Summan av kardemumman; en bra dag, och defintivt valuta för pengarna. Väl spända 14 dollar! 
Flytande byn vi stannade vid

(null)

(null)

Utsikten - fantastisk!!

"stigen" upp för berget

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lagunen på andra sidan grottan.

(null)

Grottan vi paddlade igenom.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

KOMMENTARER:

  • Lena säger:
    2018-04-13 | 16:41:36

    Många vackra vyer. Synd att det var molnigt!

Kommentera inlägget här: