JORDENS ALLA HÖRN OCH KANTER

- En resa som börjat med pass, pengar och piljett

DAG NUMMER FYRA - RANADE

Kategori: SYDAFRIKA

Idag ligger internet nere igen, det blir ett snabbt inlagg fran en dator som konstigt nog saknar a, a och o (de sista bokstaverna som ni sakert fostar). Hur som, tidigt imorse akte vi ivag en bra bit utanfor stan, Oskar skulle hoppa fallskarm (BILDER KOMMER SAFORT VI FAR INTERNET!!!!). Jag stod redo nere pa marken med kameran och fick nagra fina bilder, "det var en fantastisk utsikt over Kapstaden, jag sag bade zebror och andra djur. Det var en riktigt harlig adrenalinkick!" sager Oskar.

Val hemma igen kakade vi lite lunch och begav oss sedan in mot gagatan i stan, det ar freedom day idag och det skulle bjudas pa lite skoj inne i staden. Vi hann inte langt innan vi blev forfoljda av en kille, vi korsade vagen till andra sidan och sedan tillbaka och han foljde vanligt efter. Vi hajade ganska pa en gang hinten och kramade varandras hander for att endast sekunder senare bli ranade... IGEN... Jaha tankte vi. Oskar argumenterade emot och de bada blev upprorda. Sjalv brot jag ihop (tjejig som jag ar). Det berodde nog mest pa att det satt ett flertal manniskor runt omkring och alla bara tittade, vantade pa sin tur att fa nagot. En bil akte forbi och mannen dar i sag mitt tillstand och tvarnitade, kom ut och tog oss darifran i sin bil. Han gav oss skjuts tillbaka till hotellet och visade sig vara en riktigt trevlig kille fran London. Jag vill bara slanga in att jag blir varm i hela kroppen nar jag ser att det fortfarande finns hopp om manskligheten! Wow.

Nog om det, vi overlevde aven denna gang och ar glada over att ha bade kameror och pengar kvar. Bilder kommer upp inom kort, imorgon hamtar vi en hyrbil och aker till Stellenbisch for vinprovning och finmiddag.

KOMMENTARER:

 • Ann-CatrinPears säger:
  2015-04-28 | 04:04:32

  Va' är det för människor? Otäckt. Lugnast med bil kanske, var rädd om er!

  Svar: Ja men som tur är finns det godhjärtade människor också som vågar ingripa! Bil är bättre men man får alltid vara på sin vakt.. / Oskar
  Frida Johansson

 • AQ säger:
  2015-04-28 | 23:55:48

  Allt kan hända men kanske inte så frekvent, en polare från barndomen blev av med ny mobil å lite till i Borlänge av nyblivna bandysupportrar 😃😃

 • Anonym säger:
  2015-04-28 | 23:58:55

  Vingård känns safe ✌️

Kommentera inlägget här: